Bygg fiskeparadiset

Du som gillar fiske vet hur mycket utrustning din hobby kräver. Om det inte är fiskedrag så är det betesspannar. Till samlingen med fiskegrejer räknas troligtvis också böcker om olika arter sötvattenfisk. Du har kanske till och med din egen båt? Att få plats med alla prylarna i huset kan bli ett problem. Lösningen är att bygga ett skjul. I Ystad finns en fantastisk affär som säljer alla byggvaror du behöver. De kan också ställa upp som färgaffär och förse dig med färg.

Förvaring är ett måsteOlika färger hos jHL

Fråga vem som helst som har samma intresse för en hobby som du: förvaring är A och O. Även om man inte vill erkänna det så går det snabbt att få ihop en ansenlig mängd saker. Det kan vara allt från fiskespön och drag till båtmotorer och regnkläder. Alla i familjen kommer troligtvis att tacka dig när du rensar garderober och lådor inne i huset. Om du istället bär ut allt till ditt nya skjul så öppnar sig en värld av möjligheter inne i huset. En värld av möjligheter och en värld av plats, som alla kommer vara glada för.
Det gäller dock att planera. Om man försöker fundera ut redan från början vad för slags förvaring man behöver, så slipper man ändra om så mycket i slutet. Det finns massor av olika lösningar. Du kan antingen välja skåp eller hyllor. Du kan också köra på krokar, burkar och flaskor. Det finns ingen begränsning för hur man skulle kunna förvara dina miljontals fiskegrejer.

Verktygen som hjälper dig

Oavsett hur många fiskespön du har i din ägo så är de inte till nån stor hjälp när det kommer till att bygga ett skjul. Du kan troligtvis inte heller ha nytta av din eka. Du kan inte räkna med att dina gummistövlar eller din nya sydväst bidrar med något. Vad du behöver är professionella verktyg som du kan lita på. Du väljer själv om du vill hyra eller köpa dessa. Här är några exempel på sådant som kan vara bra att ha:

• Såg
• Hammare
• Borrmaskin
• Slipmaskin
• Skruvdragare