Fiske – en social hobby

Fiske är ständigt lika populärt och omtyckt. Kanske till och med än mer idag än för några år sedan. Kanske på grund av dagens stora längtan tillbaka till naturen och allt den erbjuder i form av äventyr, frihet och såväl fysisk som psykisk återhämtning. Många tänker sig kanske fiske som en isolerad sysselsättning och ser en ensam, gammal fiskegubbe för sin inre syn. Och ja, visst är fiske en sysselsättning som går utmärkt att utöva själv, men den går lika bra eller bättre att utöva på tu man hand eller tillsammans som familj. För fiske är verkligen inte bara för vuxna, även barn har stor glädje av att få följa med sina föräldrar ut och uppleva naturen tillsammans med dem. I kombination med en härlig hotellövernattning får man en semester med det bästa av två världar.

Fiskekonferens – skapa teamkänsla på riktigt

Den bästa av två världar kan det också bli att ta med medarbetarna på företaget ut på fisketur. Att kombinera en konferens med gemensamt fiske gör att teamkänslan byggs upp på ett fantastiskt sätt, man lär aldrig känna sin kollega så bra som med varsitt spö i handen. Kombinerat med en härlig meny och ett fantastiskt läge vid havet gör garanterat företagskonferensen till en succé.

Fiskeresa – en uppskattad present

Har du nära och kära som snart fyller år? Varför inte ge bort en härlig hotellövernattning med fisketur i present? Eller kanske bara överraska din respektive? Det är ett härligt sätt att umgås med varandra och aldrig smakar trerättersmiddagen så gott och känns sängen så mjuk som efter en uppfriskande fisketur.