Kasta ut alla fiskegrejerna

Att ha ett skjul på tomten att förvara fiskegrejer i är inte bara fiskarnas dröm. Det är även en dröm för alla medberoende fiskare. Vi pratar alltså om de familjemedlemmar som spenderar sina dagar med att akta sig för fiskeutrustning som långsamt tar över inne i hemmet. När man har gummistövlar i varje garderob och fiskedrag som radats upp i badrumsskåpet, då är det dags. Det finns ingen väg runt det. Man måste hitta en annan lösning. Om man bor i lägenhet är problemet naturligtvis större. Då får man ev. flytta till ett större ställe. Sen kan man inreda ett av de nya rummen till fiskeförråd. Men om man bor i huset finns det väldigt lite att tveka om. Bygg det där skjulet bara. Bestäm själv hur stort det ska vara och exakt vad som ska in. Men själva bygget behöver gå av stapeln.
Det ordnas lätt med hjälp av Vallåkra Lantmannaaffär. Där får man inte bara tag på virket som krävs, utan också alla maskiner. De har uthyrning av det mesta. Vallåkra Lantmannaaffärs maskinuthyrning håller hög klass och är nästan ett måste för att lyckas med det nya fiskeskjulet.

Gör det självUthyrning av verktyg

Den amerikanska do-it-yourself-trenden fortsätter att vinna mark. Det ska vara lätt att göra mycket själv. Eller i alla fall ska det vara en strävan från din sida att göra mycket själv. Om det bara är fyra väggar och ett tag som ditt skjul ska bestå av, så finns det ingen anledning till varför du inte kan göra det själv. Om det är mer avancerade bitar med el eller vatten, behöver du kanske kalla in proffsen. Det mesta beror helt enkelt på dina önskemål och din budget.

Bra att ha i verktygsbältet

Förutom själva materialet som ska bli till skjulet, finns det ett gäng verktyg som kan vara bra att ha. Det underlättar helt klart byggandet om du är utrustad med grejerna nedan. Sen är det upp till dig att bestämma om du ska låna det mer avancerade av kompisar, hyra det eller kanske till och med köpa:

〈 Borrmaskin
〈 Skruvdragare
〈 Vinkelslip
〈 Spikmaskin
〈 Cirkelsåg