Låt äventyret ta sin början

Resan du planerat och sett fram emot ett tag har äntligen kommit. Vädret är perfekt för den efterlängtade fisketuren du planerat ett bra tag nu. Du slänger in fiskeutrustningen i bilen och kör iväg mot ditt favorit fiskeställe. Du har höga förväntningar på denna dag då du sett fram emot den ett tag. Fisketuren går perfekt, det finns inget som kan förstöra din dag. Så du beger dig hemåt trött, men nöjd med dagens äventyr. Nu ska du hem, lyssna på din favorit musik i bilen och när du väl är hemma rensa fisken.

Räddaren när det väl händerByta däck i Lund

Men katastrof! Du ser hur ett av framhjulen till din bil har tappat luft, du måste ha råkat få punka. Din dag går fortfarande att rädda. Vilken tur att du är i närheten av Lund, inte bara en stad med ett fint universitet utan också en plats där det finns en utmärkt bilverkstad. Vare sig det är dags att byta från sommardäck till vinterdäck eller om olyckan har varit framme så erbjuder An Auto Center dig den bilservice du behöver. Fisken hinner inte bli dålig i bagaget, innan din bil är tillbaka på vägarna igen.

En bil, många trubbel.

An Auto center har ett stort utbud av bilservice. Allt från att byta dina däck, kolla oljan, byta ventiler till att putsa dina repiga strålkastare. När din bil har tappat den där nya bildoften så kanske är det dags att ta den till Auto Center för behandlingen som din trogna bil förtjänar.  Om du behöver köpa nya däck för att kunna fortsätta på dina äventyr så erbjuder de dig även försäljning av just däck och konsult om bästa möjliga däck, för just din bil.  Den trevliga personalen kommer gladligen ge dig den hjälp just du behöver. Och kaffe.

De erbjuder bland annat följande tjänster:

  • Bilservice
  • Däckbyten
  • Däckhotell
  • Släpputhyrning

Så nästa gång du är iväg på äventyr och olyckan väl är framme, tveka inte med att kontakta An Auto Center för en bra och pålitlig bilverkstad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *