Lyxa upp fritidsbåten

Du har alla fiskeredskap i ordning och ska ge dig ut på böljan blå, att ta det lugnt och ha kul. Bara du och firrarna, precis som i Hemingways bok. Men hur ser det ut på din båt? Skulle det kunna vara snyggare? Ett enkelt sätt att göra det trevligare är förstås att städa upp och göra rent den och så – men skulle det kunna gå att göra båten till mindre av ett enkelt färdmedel över vattnet och mer av en lyxig retreat, en plats att njuta av livet både inombords och utombords?
Svaret är förstås ja. Du behöver bara veta lite mer om de olika sorters ställdon hos Litex AB och hur de kan hjälpa dig förvandla din omgivning.

Dra nytta av framgångarna inom maskinteknikens världLinjära ställdon

Du kan dra nytta av vissa automatiserade funktioner som kommer att skilja din skuta från alla andras. Visst – du ska ut och fiska. Men om du nu inte vill hålla på med det hela tiden, eller om du måste ha någon familjemedlem med som inte är så pigg på att sitta där med ett spö i handen hela dagen lång? Kanske en TV skulle uppskattas? Både när det gäller cockpits, salonger och hytter kan elektriska linjära ställdon användas för att lyfta och sänka bord, samt anpassa höjden på stolar, monitorer och skärmar. Och eftersom fisket är en friluftsaktivitet, måste dessa ställdon även kunna tåla tuffa miljöer som vatten och vind, salt och sol, för att du ska kunna använda dem på saker som motorluckor, fällbara master, stegar, ventilationssystem eller förrådsdörrar.

Att hitta kvalitetsprodukter

När du nu vet vad du ska ha, kanske det låter omöjligt att kunna ta reda på var du kan hitta det. Men det är inte svårt: Litex AB är experter på alla sorters maskinfötter och ställdon och du behöver endast ringa upp dem för att få koll på vilka sorters ställdon du behöver och var de finns att hämta upp. Litex återförsäljer endast kvalitetsprodukter av välrenommerade märken som:

• DYNAX
• MecVel OGNIBENE
• ADE-Werk GmbH

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *