Mer hobbyförvaring där hemma

Du som är fiskare vet hur det är att syssla med en hobby som kräver sin utrustning. Det är inte bara daggmasken som ska krävas upp innan fisket kan börja. Om man vill få upp en riktig baddare så måste man ha en hel uppsättning spön, flöten, jackor, båtar och så vidare. Det kan med andra ord bli svårt att få plats hemma. Och när fiskegrejorna börjar ta över så börjar sambon klaga. Du som bor ensam kan skatta dig lycklig. Men du som har en partner som du är intresserad av att behålla, får tänka till. Hur ska du få plats med alla fiskegrejerna, utan att kasta ut sambons alla pinaler?
Ett alternativ är att bygga mer förvaring själv. JHL på Österlen kan hjälpa dig igång. De har allt från fönster och virke till byggvaror och färg. Kontakta JHL för hjälp med en fiskeutrustningsförvaring som tillfredsställer alla inblandade.

Ta en paus med firrarnafönster hos jHL

Om du inte är så händig att du fixar förvaringen själv, kan du luta dig tillbaks. Att anlita proffsen till att göra jobbet är ofta en bra idé. Då vet du att jobbet utförs korrekt. Allt du behöver göra är att berätta exakt hur du vill ha allting. Sen är det upp till de som vet hur en spik ska hamras i att sköta biffen.
Och det bästa med den här planen? Att du får mer tid att fiska. Det är ju bara bra om du utrymmer hemmet så att hantverkarna får mer plats. Ha så kul med fiskespöt.

Mer förvaring överallt

Det finns flera olika ställen i hemmet där lite extra förvaring inte skadar. Beroende på hur ditt hus eller din lägenhet ser ut, har du kanske inte plats överallt. Men ibland gäller det också att tänka lite utanför lådan, som amerikanerna säger. Man får försöka vara kreativ och hitta plats där man inte annars tänkt på det. Här kommer några exempel:

• Kökssoffan! Under dynorna brukar det finnas gott om förvaringsutrymmen
• Kattgångarna i hus är det ytterst få som utnyttjar till fullo, kanske finns det plats där
• Garderoben – många har massor av kläder som aldrig används, kasta ut dem och få plats till fiskespöna