På fiskemöte i Skåne

Tack vare internet och all annan modern teknik som utvecklingen kastat i ansiktet på oss, är det lätt att som intresserad av ett specifikt område få utlopp för sin passion och snacka med andra som är i samma sits. Handlar det till exempel om fiske så finns det hur mycket sidor som helst om detta relativt stora område. Det finns information, diskussionsforum, chattar och massor av bilder på alla sorters fiskar.

Det finns också möjlighet för er som känner er extra sugna på att mingla med liksinnade att planera en konferens tillsammans. Då kan ni ses irl, alltså i verkligheten, och nörda loss på riktigt. I Kristianstad i nordöstra Skåne finns Kastanjelund som tar emot besökare från hela landet, vare sig det rör sig om en konferens eller ett annat slags event. Spana gärna in deras hemsida för mer information om att ordna konferens i Kristianstad.

Egen tidKonferens

Förutom att man kan få lite tid för sig själv bort från vardagens stress och press, så innebär en riktigt specialiserad fiskekonferens också att man kan släppa lös sitt intresse på riktigt. När man är i sällskap av andra som känner en liknande passion för sitt specialområde, så är det lätt att strunta i alla spärrar och bara babbla loss om allt från fiskelinor och olika beten, till de bästa vattnen i utlandet och vilka skor som ger bäst grepp på ett båtdäck.

Man får också träffa andra vänner, kanske sådana som man har haft en vänskapsrelation till online tidigare och nu får se i ögonen på riktigt för första gången.

Ett riktigt fiskigt möte

Det finns hur mycket som helst som man kan göra för att få ett lyckat event. Särskilt om ”vanliga” människor tar av sin fritid, och fisketid, för att komma till anläggningen och spendera några dagar tillsammans med likasinnade, så vill man att det ska bli en trevlig helg som ingen känner att de inte skulle åkt till, när det väl är dags att åka hem. Under planeringsstadiet, tänk på:

  • Planera väl och noga och länge
  • Bjud på god, varm mat
  • Se till att det finns smarta övernattningsmöjligheter
  • Lägg till roliga, frivilliga, aktiviteter
  • Skicka ut tydlig information innan så att alla vet vad som gäller.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *